maandag 4 maart 2019

Auticafé opgeheven

Op 16 november 2011 was de opening van het Auticafé met als thema: "Ontwikkelen door los te laten" door Jeroen Spapens.

Auticafé was onze eerste ontmoetingsactivtieit, later volgden Autivrouwencafé, AutiJongerenCafé, Spellenavond, AutiPartnerCafé, Aspergercafé en AutiMakerCafé.

In de eerste jaren hadden wij veel sprekers en later "groene stoel" gesprekken en kringgesprekken rond de tafel. Het laatst half jaar hebben we autisme in de media bekeken en discussies daarover gevoerd. Vorige maand hadden we weer een spreker.

De laatste keren kwamen er echter steeds minder mensen op het Auticafé. De vorige bijeenkomst  met spreker Puck Jansen weren er slechts vier bezoekers. Wij concluderen hieruit dat er geen behoefte (meer) is aan Auticafé, in ieder geval niet in de huidige opzet. Daarom hebben we besloten om het Auticafé na zeven jaar op te heffen.

Dat wil niet zeggen dat wij geen ontmoetingsactiviteiten meer willen organiseren. We willen hierbij echter uitgaan van behoefte van mensen met autisme zelf. Na de zomer zullen we met nieuwe initiatieven starten.

Wanneer je een persoon met autisme bent en je hebt behoefte aan samenzijn met andere mensen met autisme in enige vorm, dan kun je je ideeën daarover mailen aan info@krekelautismecoaching.nl. Bij voldoende animo zullen wij dan iets organiseren of ruimte daarvoor ter beschikking stellen.

Roland en Sandra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten